× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Centraal gelegen...

Centraal gelegen bedrijfspand met veel woonruimte

Dit bedrijfspand met woonruimte staat in het dorpje Bömighausen

Beschrijving
Het pand is jaren in gebruik geweest als bedrijfspand met woonhuis erboven. Hiervoor leent het gebouw zich ook zeer goed, beneden is een showruimte met kantoor en keuken. De bovenliggende verdiepingen zijn verdeeld over ca. 360 m² woonruimte. Daarnaast is er in de kelder voldoende ruimte voor opslag 243 m². Het gebouw zou ook anders ingedeeld kunnen worden met een trap in de huidige showroom en tot 8 appartementen verdeeld over de rest van het gebouw. Het grondstuk beslaat 891 m² en is bestraat of van asfalt voorzien.
Op dit moment is de eerste verdieping voorzien van 6 kamers, keuken, badkamer, apart toilet en een op het zuiden gelegen balkon. Op de tweede verdieping zijn nog eens 5 kamers, keuken, badkamer, toilet en een op het zuiden gelegen balkon. In 2014 is het dak vernieuwd. Verwarming op olie met een tankinhoud van 20.000 L. Het warmewater loopt over zonnenenergie. 

Omgeving
Het pand ligt 415 m van de doorgaande weg van Bömighausen op slechts 9 km van Korbach en 14 km van Willingen. De bushalte voor de deur. In Bömighausen is een klein meer met strand, prachtige wandelpaden en een restaurant.

Bijzonderheden
Een bijzonder pand met verschillende mogelijkheden. Ideaal om werk en wonen te combineren.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 289.500,- k.k.
Kosten koper:
6% overdrachtsbelasting
5,95% makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

238,9 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
72,8
Centraal gelegen bedrijfspand met veel woonruimte 1
Referentie nummer: 12510
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Bedrijfspand
Bouwjaar 1960
 
Woonoppervlakte 843 m2
Ligging: Bömighausen
Plaats van object: Willingen Upland
Perceel oppervlakte: 891 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 12
Slaapkamers: 10
Badkamers: 4
Gastenverblijf: Ja
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 4
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 289500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Centraal gelegen bedrijfspand met veel woonruimte 1 Centraal gelegen bedrijfspand met veel woonruimte 2 Centraal gelegen bedrijfspand met veel woonruimte 3

WillingenWillingen is één van de meest idyllische plaatsjes van het Hochsauerland. In het levendige dorpje is veel te zien en te beleven en het is een zeer populaire bestemming bij toeristen. Het ligt in een heuvelachtig landschap met leuke dorpjes met vele vakwerkhuizen in de omgeving en dat alles op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens! Het stadsgezicht van Willingen wordt bepaald door vakwerkhuizen, leuke bistro's en winkeltjes. Willingen, een gemeente in de Duitse deelstaat Hessen, die deel uitmaakt van het district Waldeck-Frankenberg en 6.241 inwoners telt. Een plaats die zich inmiddels ook ontwikkeld heeft tot een mekka voor mountainbike-freaks en verder beschikt over tal van andere faciliteiten, zoals een lagune-avonturenbad, een ijssporthal, een skate- en tennisbaan en een sprookjes- annex wildpark.

In de winter is Willingen geliefd bij wintersporters en het is jaarlijks gastheer van een internationaal schansspringtoernooi, dit evenement trekt duizenden belangstellenden. Met meer dan 170 verschillende loipen met een totale lengte van ruim 1.300 kilometer wordt deze plaats vaak aangeduid als de ultieme winterbestemming voor langlaufers. Hoewel de maximale hoogte nog geen 900 meter is, trekt Willingen eveneens veel skiërs en snowboarders aan vanwege de grote variatie aan afdalingen.

omgeving