× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Centraal gelegen,...

Centraal gelegen, goed onderhouden groot familiehuis Brilonwald

In Brilon-Wald gelegen, goed onderhouden, vrijstaand woonhuis verdeeld over 3 appartementen.

Beschrijving
Het huis ligt centraal in Brilon-Wald en beschikt over 2 garages naast het huis met direct toegang tot het huis. Op de begane grond (ca. 121 m²) vindt u de woonkamer, eetkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer, een gastentoilet, een serre (Wintergarten), terras met haard. Op de verdieping (ca. 75 m²), vindt u een woonkamer, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer en gastentoilet en een balkon. Onder het dak is nog een appartement (ca. 70 m²), voorzien van een woon-/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.
Het huis is voorzien van kunststofvensters, waarvan een deel recentelijk vernieuwd is. Er wordt gestookt op gas, het bouwjaar van de ketel is 1990. Er is gebruik gemaakt van een hoogwaardig afwerkingsniveau, wat terug te vinden is in o.a. de houten parketvloer, het marmerentrappenhuis, het elektronische toegangssysteem voor huis- en appartementsdeuren.

Omgeving
Het huis ligt centraal in het dorpje Brilon Wald, op slechts enkele autominuten van Brilon en Willingen. Daarnaast is het dorp omringd door prachtige bossen en natuurgebieden.

Bijzonderheden
Een mooi en goed onderhouden huis met 3 appartementen die onder de huidige vierkante meterprijs van € 5,20 een jaarlijkse huuropbrengst van € 17.200,- kunnen opleveren. 

Prijsgegevens
Vraagprijs € 0,- k.k. 
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57 incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
Aangevraagd kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Centraal gelegen, goed onderhouden groot familiehuis Brilonwald 1
Referentie nummer: 12582
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1963
 
Woonoppervlakte 266 m2
Ligging: Brilon-Wald
Plaats van object: Brilon-Wald
Perceel oppervlakte: 817 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Gas
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 11
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Gastenverblijf: Ja
Aantal verdiepingen: 3
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Centraal
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Garage: 2
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: 1-2 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Centraal gelegen, goed onderhouden groot familiehuis Brilonwald 1 Centraal gelegen, goed onderhouden groot familiehuis Brilonwald 2 Centraal gelegen, goed onderhouden groot familiehuis Brilonwald 3

BrilonBrilon is een gemeente en plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het district Hoogsauerland. De stad telt 26.335 inwoners. Naburige steden en gemeenten zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Lippstadt, Korbach, Meschede, Paderborn en Willingen.

Brilon heeft vele gebouwen waaraan nog af te lezen is dat deze stad vroeger veel welvaart kende, zoals één van de oudste raadhuizen van Duitsland alsmede de indrukwekkende Proosdijkerk. Aan het marktplein dat wordt omsingeld door schitterende gildenhuizen bevinden zich meerdere terrassen. Brilon heeft in cultuurhistorisch opzicht veel te bieden. Maar ook op het gebied van rust en natuur speelt de stad een grote rol. Zwart-wit vakwerk, mooie kerkjes en een historische fontein in de kernstad getuigen evenals de 16 dorpjes van een levendige geschiedenis.

omgeving