× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Heerlijk...

Heerlijk vrijstaand blokhuis in Bromskirchen

Dit leuke blokhuis ligt net buiten het dorpje Bromskirchen met een leuk uitzicht over de omgeving. Een ideale plek om tot rust te komen en het wintersportgebied van Winterberg op slechts 20 minuten afstand.
 
Beschrijving
U bereikt het huis via de centrale parkingang net buiten Bromskirchen, een mooi natuur- en wandelgebied. De auto parkeert u voor de deur (2 parkeerplaatsen). De tuin biedt de mogelijkheid om een gezellige zit te creëren. Er is een overdekt terras, wat afgesloten wordt met een rolluik, hierachter zit de ingang tot het huis. U komt binnen in een kleine hal met toegang tot de woonkamer met open keuken (welke recentelijk vernieuwd is). Achter de woonkamer vindt u een badkamer met aansluitend een slaapkamer. Tussen de hal en de keuken zit nog een kleine slaapkamer met stapelbedden en een berging.
Onder het afgesloten terras bevindt zich een kelderruimte, die zowel van buiten als via het terras bereikbaar is. Hier heeft u nog een kleine badkamer en 2 kamers met gereedschappen en de mogelijkheid om te werken.
 
Omgeving
Het huis staat op een kleinschalig recreatiepark in een mooie en natuurlijke omgeving. Er zijn veel wandelpaden en Hallenberg is niet ver weg, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.
 
Bijzonderheden
Een mooi blokhuis op een rustige locatie, vanwaar u een heerlijk uitzicht op de omgeving heeft. Een tuin met de mogelijkheid om verschillende zitjes te creëren en een goede uitvalsbasis om het Sauerland te leren kennen.

Energie ausweis

183,2 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
205,2 kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Heerlijk vrijstaand blokhuis in Bromskirchen 1
Referentie nummer: 12292
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1975
 
Woonoppervlakte 80 m2
Ligging: Bromskirchen
Plaats van object: Bromskirchen
Perceel oppervlakte: 753 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Gas
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 2
Kozijnen: Hout
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: 2
Tuin: Zuid
Prijs € 0,-
Kosten koper: Onbekend%
 
Afstand tot dorp: 1-2km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <10km

Heerlijk vrijstaand blokhuis in Bromskirchen 1 Heerlijk vrijstaand blokhuis in Bromskirchen 2 Heerlijk vrijstaand blokhuis in Bromskirchen 3

HallenbergHallenberg is met haar 4700 inwoners de zuidelijkste stad in Hochsauerlandkreis. Hallenberg ligt in de oostelijke uitlopers van het Rothaargebergte aan de Nuhne en de Breiten Struth, waar zich het natuurgebied Nuhnewiesen bevindt. Dankzij haar gunstige ligging schijnt in Hallenberg de zon vaker en eenvoudigweg meer dan elders. De stad Hallenberg zelf kan op een wisselvallige geschiedenis van meer dan 775 jaar terugkijken. Zij het onder het Keulse Aartsbisschopschap, het Hertogdom Westfalen of zelfs na een overgangstijd onder de Hessische regering, voordat ze vanaf 1826 tot het Pruisische koningsrijk behoorde. Met zijn deelgemeenten Hesborn, Liesen en Braunshausen is Hallenberg één van de mooiste plekjes in Hochsauerland. Vanaf de Hallenberger Hausbergen, de Bollerberg (757,3 m), de Heidekopf (703,8 m) en de Ziegenhelle (816 m) heeft men een uniek uitzicht op zowel Sauer- en Siegerland alsook op Hessen. Aan bezienswaardigheden heeft het kleine Hallenberg in zuid Sauerland ook veel te bieden. Bijvoorbeeld het historische Backhaus uit 1600, de Pfarrerkirche St. Heribert uit 13e eeuw of de Unterkirche uit 1120. Ook behoort de Freilichtbühne, die zomers vele bezoekers aantrekt, daartoe.

omgeving