× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Prachtig en...

Prachtig en rustig gelegen vrijstaand vakantiehuis nabij Eslohe

Het huis is gebouwd zonder bouwvergunning en deze is helaas ook niet nog achteraf aan te vragen. Het bestemmingsplan is duidelijk en daarin staat dat er géén woning gebouwd mag worden. Het huis staat er echter al geruime tijd en recreatief gebruik wordt ook al 20 jaar gedoogd. Het gedoogbeleid van de gemeente staat niet zwart op wit en zal ook niet schriftelijk bevestigd worden. In overleg met de verkopers hebben wij besloten het huis toch in de verkoop te nemen echter voor een veel lagere prijs als wanneer het huis met een bouwvergunning zou zijn gebouwd. Er kan geen garantie afgegeven worden, voor hoe lang de gemeente blijft gedogen. Een hypotheek is voor dit huis ook niet mogelijk.

Beschrijving
Het huis ligt aan een rustige weg op een heuvel met prachtig uitzicht over de omgeving. U parkeert op eigen terrein. Het huis beschikt over een overdekt terras en rondom het huis diverse zitmogelijkheden, het grondstuk is omringd door fruitbomen. U komt het huis binnen via de gang met toegang tot de grote slaapkamer, badkamer, keuken en de ruime gezellige woonkamer met schuifpui naar het terras. Via de vaste trap in de woonkamer komt u op de verdieping, waar de huidige eigenaren een tweede slaapkamer hebben gemaakt.

Omgeving
Obermarpe bestaat uit enkele huizen en ligt op slechts enkele autominuten van Eslohe verwijderd, waar u een gezellige winkelstraat met verschillende restaurants en terrassen vindt. Naast prachtige wandelroutes zijn er o.a. ook nieuwe fietsroutes voor families, golfplekken met mooie uitzichten, paardrijmogelijkheden, de langste routes voor bergbeklimmers in Sauerland en een langlaufcentrum, zoals het "SauerlandBad".

Bijzonderheden
Het huis is aangesloten op een septiktank (3-kamersysteem) en wordt verwarmd door middel van een speksteenkachel, elektrische kachels. De jaarlijkse gemeentelijke kosten bedragen € 385,-, de opstalverzekering € 151,- en de elektriciteitskosten bedragen € 320,- per jaar (afhankelijk van gebruik). In de tuin staan ca. 15 fruitbomen.


Prijsgegevens
Vraagprijs € 69.500,- k.k. incl. inventaris
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3%  excl. geldende BTWpercentage makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

146 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
263 kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Prachtig en rustig gelegen vrijstaand vakantiehuis nabij Eslohe 1
Referentie nummer: 13013
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1992
 
Woonoppervlakte 60 m2
Ligging: Eslohe-Obermarpe
Plaats van object: Schmallenberg
Perceel oppervlakte: 1215 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Elektriciteit
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 2
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Per kamer
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Prijs € 69500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: 2-5km
Afstand tot treinstation: 2-5 km
Afstand tot bushalte: 1-2 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Prachtig en rustig gelegen vrijstaand vakantiehuis nabij Eslohe 1 Prachtig en rustig gelegen vrijstaand vakantiehuis nabij Eslohe 2 Prachtig en rustig gelegen vrijstaand vakantiehuis nabij Eslohe 3

omgeving