× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Rustig gelegen...

Rustig gelegen huis met prachtig uitzicht in Rengershausen

Droomhuis met een prachtig uitzicht, rustig gelegen en toch centraal in het Sauerland

Beschrijving
Dit huis voldoet voor de meeste mensen aan de eisen van een droomhuis. De prachtige liggen, mooie uitstraling en dan met heel veel zorg ingericht. 

Bijzonderheden
De foto's spreken voor zich en het heeft niet lang geduurd voordat de nieuwe eigenaar gevonden was. Het huis staat nog even onder optie, maar zodra de notarisafspraak heeft plaatsgevonden, gaat de sticker "verkocht" erop.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe objecten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief en kijk ook regelmatig even op de site onder het kopje "AANBOD". Natuurlijk mag u ook uw wensen aan ons kenbaar maken, zodat wij u kunnen mailen/bellen als er iets op de markt gaat komen wat bij u past.

Energie ausweis

287 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Rustig gelegen huis met prachtig uitzicht in Rengershausen 1
Referentie nummer: 12587
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1967
 
Woonoppervlakte 80 m2
Ligging: Rengershausen
Plaats van object: Hallenberg
Perceel oppervlakte: 785 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Elektriciteit
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gastenverblijf: Ja
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 2
Kozijnen: Hout
Verwarming: Per kamer
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 149500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Rustig gelegen huis met prachtig uitzicht in Rengershausen 1 Rustig gelegen huis met prachtig uitzicht in Rengershausen 2 Rustig gelegen huis met prachtig uitzicht in Rengershausen 3

HallenbergHallenberg is met haar 4700 inwoners de zuidelijkste stad in Hochsauerlandkreis. Hallenberg ligt in de oostelijke uitlopers van het Rothaargebergte aan de Nuhne en de Breiten Struth, waar zich het natuurgebied Nuhnewiesen bevindt. Dankzij haar gunstige ligging schijnt in Hallenberg de zon vaker en eenvoudigweg meer dan elders. De stad Hallenberg zelf kan op een wisselvallige geschiedenis van meer dan 775 jaar terugkijken. Zij het onder het Keulse Aartsbisschopschap, het Hertogdom Westfalen of zelfs na een overgangstijd onder de Hessische regering, voordat ze vanaf 1826 tot het Pruisische koningsrijk behoorde. Met zijn deelgemeenten Hesborn, Liesen en Braunshausen is Hallenberg één van de mooiste plekjes in Hochsauerland. Vanaf de Hallenberger Hausbergen, de Bollerberg (757,3 m), de Heidekopf (703,8 m) en de Ziegenhelle (816 m) heeft men een uniek uitzicht op zowel Sauer- en Siegerland alsook op Hessen. Aan bezienswaardigheden heeft het kleine Hallenberg in zuid Sauerland ook veel te bieden. Bijvoorbeeld het historische Backhaus uit 1600, de Pfarrerkirche St. Heribert uit 13e eeuw of de Unterkirche uit 1120. Ook behoort de Freilichtbühne, die zomers vele bezoekers aantrekt, daartoe.

omgeving