× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Vrijstaand huis...

Vrijstaand huis met 3 appartementen, 3 garages, tuin in Brilon H

Dit grote huis staat midden in Brilon Hoppecke aan het beekje en de brug.

Beschrijving
Het is een groot huis, verdeeld over 4 verdiepingen. In de kelder zijn een speelkamer, opslag, sauna en toegang tot de tuin. De kleine, maar gezellige tuin grenst aan het beekje, wat een heerlijk kabbelend geluid geeft. Op de begane grond is een kleine eigenaren woning gecreëerd door de huidige eigenaar, voorzien van een keuken, slaapkamer en woonkamer met douche en toilet. Via het centrale trappenhuis komt u vervolgens bij de overige 3 appartementen. Op de begane grond een mooi ruim appartement met een nette woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken en een badkamer. Op de verdieping vindt u appartement 2 voorzien van een grote slaapkamer, woonkamer, badkamer met bad en douche. Op de 2de etage appartement 3 met een dubbele slaapkamer die gedeeld wordt door een harmonicadeur, een woonkamer, kleine keuken en een badkamer. Nu is er nog een verdieping, bereikbaar met een bespaartrap, hier vindt u nog een slaapvertrek, badkamer, en zitgedeelte met keuken. In de kelder is ook de wasruimte met wasmachine en droger, een feestruimte, een gastentoilet en zoals gezegd de toegang tot de tuin. Voor de liefhebber is er ook een ruimte ingericht tot sportkamer.

Omgeving
Brilon Hoppecke ligt zeer centraal in het Sauerland, dichtbij de Diemelsee en Willingen, maar ook Brilon is snel te bereiken. Het is een levendig dorp en vanuit het huis heeft u een leuk uitzicht over de dorpswegen.

Bijzonderheden
Het is een leuk huis om als uitvalsbasis voor uitstapjes in het Sauerland te gebruiken. Ook een leuk huis om met meerdere gezinnen te kopen, hoewel het huis niet kadastraal gesplitst is, kan iedere familie wel in z'n eigen appartement.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 0,- k.k. incl. inventaris
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57%  incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten
 

Energie ausweis

254,4 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Vrijstaand huis met 3 appartementen, 3 garages, tuin in Brilon H 1
Referentie nummer: 13060
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1958
 
Woonoppervlakte 220 m2
Ligging: Brilon Hoppecke
Plaats van object: Brilon-Hoppecke
Perceel oppervlakte: 440 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Gas
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 10
Slaapkamers: 7
Badkamers: 4
Gastenverblijf: Ja
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 4
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: Ja
Garage: Ja
Tuin: Zuid
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Vrijstaand huis met 3 appartementen, 3 garages, tuin in Brilon H 1 Vrijstaand huis met 3 appartementen, 3 garages, tuin in Brilon H 2 Vrijstaand huis met 3 appartementen, 3 garages, tuin in Brilon H 3

BrilonBrilon is een gemeente en plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het district Hoogsauerland. De stad telt 26.335 inwoners. Naburige steden en gemeenten zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Lippstadt, Korbach, Meschede, Paderborn en Willingen.

Brilon heeft vele gebouwen waaraan nog af te lezen is dat deze stad vroeger veel welvaart kende, zoals één van de oudste raadhuizen van Duitsland alsmede de indrukwekkende Proosdijkerk. Aan het marktplein dat wordt omsingeld door schitterende gildenhuizen bevinden zich meerdere terrassen. Brilon heeft in cultuurhistorisch opzicht veel te bieden. Maar ook op het gebied van rust en natuur speelt de stad een grote rol. Zwart-wit vakwerk, mooie kerkjes en een historische fontein in de kernstad getuigen evenals de 16 dorpjes van een levendige geschiedenis.

omgeving