× Sluit menu
Home > Woningaanbod > 3...

3 kamerappartement Schwalefeld, met uitzicht en nabij Willingen

Dit leuke 3 kamerappartement is gelegen in het gezellige dorpje Schwalefeld op slechts 3 km van het bekende wintersportplaatsje Willingen. Naast 2 slaapkamers beschikt het appartement ook over 2 badkamers en een op het zuiden gelegen balkon. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over Schwalefeld.
 
De staat van het onderhoud aan het gebouw is goed, 3 jaar geleden zijn balkonlekkages gemaakt en is de straat voor het gebouw vernieuwd. Tevens zijn de hekken bij de parkeerplaatsen vernieuwd.

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
3 kamerappartement Schwalefeld, met uitzicht en nabij Willingen 1
Referentie nummer: 12100
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1985
 
Woonoppervlakte 76 m2
Ligging: Schwalefeld
Plaats van object: Schwalefeld
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 0
Kozijnen: Hout
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: 1-2 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <10km

3 kamerappartement Schwalefeld, met uitzicht en nabij Willingen 1 3 kamerappartement Schwalefeld, met uitzicht en nabij Willingen 2 3 kamerappartement Schwalefeld, met uitzicht en nabij Willingen 3

WillingenWillingen is één van de meest idyllische plaatsjes van het Hochsauerland. In het levendige dorpje is veel te zien en te beleven en het is een zeer populaire bestemming bij toeristen. Het ligt in een heuvelachtig landschap met leuke dorpjes met vele vakwerkhuizen in de omgeving en dat alles op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens! Het stadsgezicht van Willingen wordt bepaald door vakwerkhuizen, leuke bistro's en winkeltjes. Willingen, een gemeente in de Duitse deelstaat Hessen, die deel uitmaakt van het district Waldeck-Frankenberg en 6.241 inwoners telt. Een plaats die zich inmiddels ook ontwikkeld heeft tot een mekka voor mountainbike-freaks en verder beschikt over tal van andere faciliteiten, zoals een lagune-avonturenbad, een ijssporthal, een skate- en tennisbaan en een sprookjes- annex wildpark.

In de winter is Willingen geliefd bij wintersporters en het is jaarlijks gastheer van een internationaal schansspringtoernooi, dit evenement trekt duizenden belangstellenden. Met meer dan 170 verschillende loipen met een totale lengte van ruim 1.300 kilometer wordt deze plaats vaak aangeduid als de ultieme winterbestemming voor langlaufers. Hoewel de maximale hoogte nog geen 900 meter is, trekt Willingen eveneens veel skiërs en snowboarders aan vanwege de grote variatie aan afdalingen.

omgeving