× Sluit menu
Home > Over ons

Over ons

Over ons

Sauerland Makelaar is gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling bij aankoop van onroerend goed in het Sauerland. Door de ruime ervaring en het uitgebreide netwerk van Sauerland Makelaar kunnen wij u optimaal begeleiden bij de aanschaf van uw woning in het Sauerland. Sauerland Makelaar biedt u een ruim en gevarieerd aanbod van appartementen, vakantiehuizen, woonhuizen, bouwgrond en commerciële objecten aan.

Duitse makelaars werken in veel gevallen zowel voor de verkopende als de aankopende partij. Dit kan een nadeel zijn voor de onderhandelingen hiervoor kan Sauerland Makelaar de oplossing bieden. Wanneer Sauerland Makelaar optreedt als aankoop makelaar kunnen wij u advies geven over de onderhandeling. In de meeste gevallen zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

U kunt bij ons terecht voor:

  -  Een uitgebreid aanbod van onroerend goed in het Sauerland
  -  Advies over het aankopen van onroerend goed in het Sauerland
  -  Advies over Duitse en Nederlandse Hypotheken
  -  Advies over fiscale aspecten voor de aanschaf van een woning in het Sauerland
  -  Advies over zaken zoals; verzekeringen, verbouwingen en nieuwbouw
  -  Ondersteuning bij het verhuren van uw vakantiehuis in het Sauerland
  -  Onze gratis nieuwsbrief met informatie en het nieuwste aanbod

 
Het kan zijn dat het huis wat u zoekt niet overeenkomt met het aanbod in het Sauerland, dan kan nieuwbouw een optie voor u zijn. Sauerland Makelaar helpt u hier graag mee opweg. Wij hebben naast diverse grondstukken ook goede contacten met architecten, aannemers en niet te vergeten gemeentes. Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met ons op nemen.
 
Ook wanneer u zelf een object heeft gevonden bij een Duitse makelaar kunnen wij u helpen en adviseren bij de aankoop van het onroerend goed. Neem in dat geval van te voren contact op met Sauerland Makelaar om het traject te bespreken. U kunt contact opnemen met Sauerland Makelaar doormiddel van het contactformulier, e-mail of per telefoon.
 
Heeft u een huis in het Sauerland en wilt u dit verkopen, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij beschikken over alle papieren die vereist zijn voor een makelaarsorganisatie in Duitsland. U biedt uw huis dan zowel op de Duitse markt als de Nederlandse markt aan en profiteert van onze specifieke marktkennis en jarenlange ervaring in het Sauerland.