× Sluit menu
Home > Woningaanbod > 3...

3 kamerappartement Züschen in kleinschalig appartementengebouw.

Dit 3 kamerappartement ligt in het dorpje Züschen, nabij Winterberg. Het is een kleinschalig appartementengebouw met in totaal 6 woningen die zowel voor vakantie als voor vaste bewoning geschikt zijn. Het appartement beschikt over een woon-/eetkamer met toegang tot het balkon. Verder is er een keuken, slaapkamer en kinderkamer alsook een badkamer, gang en opbergruimte. Er hoort ook een garage bij het appartement.

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
3 kamerappartement Züschen in kleinschalig appartementengebouw. 1
Referentie nummer: 12122
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1982
 
Woonoppervlakte 59 m2
Ligging: Winterberg-Züschen
Plaats van object: WINTERBERG
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Onbekend
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Per kamer
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: Ja
Garage: 1
Balkon: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: 2-5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <5km

3 kamerappartement Züschen in kleinschalig appartementengebouw. 1 3 kamerappartement Züschen in kleinschalig appartementengebouw. 2 3 kamerappartement Züschen in kleinschalig appartementengebouw. 3

Winterberg

Züschen is een kuurdorp, wat zich kenmerkt door schone lucht, veel natuur en vakwerk- en leisteenhuizen. Naast fitness, tennis en minigolf kan er in de winter ook geskied worden, met in totaal 7 liften en een rodelbaan en Winterberg op slechts 7,5 km is het een heerlijk dorp om te verblijven.

Het stadje Winterberg ligt in de hoogste gebieden van Hochsauerland op ca. 500 – 800 meter hoogte, in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. De slechts veertienduizend inwoners tellende plaats ligt redelijk centraal in Duitsland, steden in de omgeving zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Brilon en Willingen.

Eindeloze bossen, zonnige valleien en veertien fraaie dorpjes maken Winterberg tot een aantrekkelijke bestemming. De omgeving kenmerkt zich door prachtige panorama's, glasheldere riviertjes en zeldzame vogels en planten.

Winterberg, het dichtstbijzijnde wintersportgebied waar je serieus kunt skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen en bobsleeën. In het Sauerland het gebied met de meeste en bekendste pistes, voorzien van moderne liften en sneeuwkanonnen, zodat er de hele winter geskied kan worden.

In de maanden dat er geen sneeuw ligt is Winterberg en omgeving zeer geschikt om te wandelen of te fietsen. De hellingen van de Kappe, de Bremberg, de Poppenberg en de Kahler Asten lenen zich ook uitstekend voor andere sporten dan wintersport. Met de mountainbike kun je hier uitstekend offroad door het gebied fietsen.

omgeving