× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Centraal gelegen...

Centraal gelegen ruim 2 kamerappartement in Winterberg

Dit super centraal gelegen appartement, ligt op loopafstand van de piste en het centrum van Winterberg.

Beschrijving

U parkeert uw auto op uw eigen (overdekte) parkeerplaats en loopt via het centrale trappenhuis naar de tweede verdieping, waar u de ingang van uw appartement vindt. U komt binnen via een kleine hal met toegang tot de keuken en woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot een met een glazen schuifpui (schuin) afgesloten balkon en een achtergelegen slaapkamer, badkamer en voorraadkamer. 

Omgeving

Het appartement ligt centraal in Winterberg, met restaurants en enkele pistes, wandel- en fietspaden direct voor de deur of op korte loopafstand. Winterberg is een gezellige toeristisch aantrekkelijke stad met veel vrijetijdsmogelijkheden, bikepark, sommerrodelbaan, zwembaden, sauna, bowlingbaan. 

Bijzonderheden

Het is een sfeervol appartement, geschikt voor eigen gebruik. De ideale plek om als tweede huis te hebben en regelmatig voor een weekend gebruik van te maken. Het maandelijkse Hausgeld bedraagt € 168,-, de gemeentelijke bijdrage is € 99,- (Grundsteuer), Zweitwohnungsteuer € 500,- het termijnbedrag voor de stroomkosten per maand is momenteel € 121,- (afhankelijk van verbruik, elektrische kachels). Een voorschot voor waterverbruik wordt betaald via de maandelijkse VVE bijdrage. Eén keer per jaar wordt het voorschot verrekend met het daadwerkelijke verbruik.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 139.500,- k.k. (incl. keuken en inventaris)
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

118,2 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Centraal gelegen ruim 2 kamerappartement in Winterberg 1
Referentie nummer: 14070
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1985
 
Woonoppervlakte 49 m2
Ligging: Winterberg
Plaats van object: WINTERBERG
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Elektriciteit
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Kozijnen: Hout
Verwarming: Per kamer
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Prijs € 139500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: 2-5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <5km

Centraal gelegen ruim 2 kamerappartement in Winterberg 1 Centraal gelegen ruim 2 kamerappartement in Winterberg 2 Centraal gelegen ruim 2 kamerappartement in Winterberg 3

WinterbergHet stadje Winterberg ligt in de hoogste gebieden van Hochsauerland op ca. 500 – 800 meter hoogte, in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. De slechts veertienduizend inwoners tellende plaats ligt redelijk centraal in Duitsland, steden in de omgeving zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Brilon en Willingen.

Eindeloze bossen, zonnige valleien en veertien fraaie dorpjes maken Winterberg tot een aantrekkelijke bestemming. De omgeving kenmerkt zich door prachtige panorama's, glasheldere riviertjes en zeldzame vogels en planten.

Winterberg, het dichtstbijzijnde wintersportgebied waar je serieus kunt skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen en bobsleeën. In het Sauerland het gebied met de meeste en bekendste pistes, voorzien van moderne liften en sneeuwkanonnen, zodat er de hele winter geskied kan worden.

In de maanden dat er geen sneeuw ligt is Winterberg en omgeving zeer geschikt om te wandelen of te fietsen. De hellingen van de Kappe, de Bremberg, de Poppenberg en de Kahler Asten lenen zich ook uitstekend voor andere sporten dan wintersport. Met de mountainbike kun je hier uitstekend offroad door het gebied fietsen.

omgeving