× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Groot huis met 3...

Groot huis met 3 ruime etages op zonnige plek in Elkeringhausen

Dit goed onderhouden, grote huis bestaat uit drie ruime etages, met elk een ruim appartement.

Beschrijving
Het huis ligt op een groot grondstuk van ca. 1150 m², waarbij het begane grond appartement een eigen ingang aan de achterkant van het pand heeft, maar ook via het ceVERKOCHTntrale trappenhuis bereikbaar is. Het begane grond appartement bestaat uit 75 m² woonoppervlakte, voorzien van een entree, woonkamer met terras, 2 slaapkamers, keuken en badkamer. Het appartement is modern ingericht en is voorzien van een nieuwe keuken en moderne badkamer.

Via het centrale trappenhuis komt u op de eerste etage, waar zich een appartement van ca. 95 m² woonoppervlakte bevindt, bestaande uit een woonkamer met groot balkon en aparte eetkamer, twee slaapkamers, keuken en badkamer. Ook in dit appartement vindt u een moderne keuken en badkamer. 

Op de tweede etage treft u een appartement met een oppervlakte van ca. 85 m² aan, bestaande uit woonkamer met groot balkon, 2 slaapkamers, moderne keuken en badkamer.

De drie etages hebben ieder een zelfstandige toegang en kunnen geheel afzonderlijk gebruikt worden. Het huis is zeer geschikt om te worden gebruikt voor vakantieverhuur in combinatie met eigen gebruik. Om het huis ligt een grote zonnige tuin, die goed in te richten is met verschillende hoekjes om te gebruiken voor de appartementen. Verder horen er 2 garage’s bij het huis.

Omgeving
Het huis staat in Elkeringhausen, een leuk dorpje op slechts 3 km afstand van Winterberg. In Elkeringhausen is een mooi aangelegd wandelpark met vijver, er zijn diverse hotels en restaurants en natuurlijk een prachtige omgeving om te wandelen, mountainbiken etc.

Bijzonderheden
Het is een groot huis met 3 prachtige appartementen, waar u zelf kunt wonen met verhuur van de andere appartementen, of alle 3 de appartementen kunt verhuren voor een grotere opbrengst. Goede locatie op slechts 3 km van Winterberg.

 

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Groot huis met 3 ruime etages op zonnige plek in Elkeringhausen 1
Referentie nummer: 12110
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1983
 
Woonoppervlakte 255 m2
Ligging: Winterberg-Elkeringhausen
Plaats van object: WINTERBERG
Perceel oppervlakte: 1139 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Elektriciteit
Uitzicht: Ja
Kamers 9
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Gastenverblijf: Ja
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 3
Verwarming: Per kamer
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Garage: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <5km

Groot huis met 3 ruime etages op zonnige plek in Elkeringhausen 1 Groot huis met 3 ruime etages op zonnige plek in Elkeringhausen 2 Groot huis met 3 ruime etages op zonnige plek in Elkeringhausen 3

WinterbergHet stadje Winterberg ligt in de hoogste gebieden van Hochsauerland op ca. 500 – 800 meter hoogte, in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. De slechts veertienduizend inwoners tellende plaats ligt redelijk centraal in Duitsland, steden in de omgeving zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Brilon en Willingen.

Eindeloze bossen, zonnige valleien en veertien fraaie dorpjes maken Winterberg tot een aantrekkelijke bestemming. De omgeving kenmerkt zich door prachtige panorama's, glasheldere riviertjes en zeldzame vogels en planten.

Winterberg, het dichtstbijzijnde wintersportgebied waar je serieus kunt skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen en bobsleeën. In het Sauerland het gebied met de meeste en bekendste pistes, voorzien van moderne liften en sneeuwkanonnen, zodat er de hele winter geskied kan worden.

In de maanden dat er geen sneeuw ligt is Winterberg en omgeving zeer geschikt om te wandelen of te fietsen. De hellingen van de Kappe, de Bremberg, de Poppenberg en de Kahler Asten lenen zich ook uitstekend voor andere sporten dan wintersport. Met de mountainbike kun je hier uitstekend offroad door het gebied fietsen.

omgeving