× Sluit menu
Home > Woningaanbod > In 2009...

In 2009 gerenoveerd 3 kamerappartement nabij Winterberg

Dit in 2009 geheel gerenoveerde 3 kamerappartement staat in het dorpje Küstelberg, op slechts 8 km van Winterberg. Küstelberg heeft een bakker en restaurant, veel bewegwijzerde wandelpaden en een skipiste met skihütte.

Beschrijving
Het appartement bevindt zich op de begane grond van een 7 appartementen tellend gebouw, u komt binnen via het centrale trappenhuis en loopt rechts zo uw appartement binnen. Het appartement beschikt over een hal met toegang tot de badkamer en woonkamer, vanuit de woonkamer komt u in de beide slaapkamers en heeft u toegang tot het ruime, in 2014 gerenoveerde balkon.

De open keuken is in 2009 geheel vernieuwd, in de beide slaapkamers staan boxspringbedden en de badkamer is voorzien van een douche, wc en wasbak.

Omgeving
Het dorp leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor een wandel-/doe-/skivakantie. Er zijn vele prachtige goed bewegwijzerde wandelpaden, waaronder de bekende Rothaarsteig, daarnaast beschikt het dorp over een eigen skipiste met Hütte en bevinden de skipisten van Ruhrquelle zich op slechts 5 km en die van Winterberg op slechts 8 km.

Bijzonderheden
Het appartement wordt momenteel verhuurd voor vakantiegasten en het complex wordt door een Nederlands echtpaar beheerd. Het dak, de olietank en de balkons zijn recentelijk onderhanden genomen en de gemeenschappelijke tuin (ca. 900m²)  is vorig jaar professioneel gesnoeid.
Kortom een comfortabel appartement, geschikt voor verhuur, waardoor de maandelijkse kosten gedekt zijn en u er zelf ook veel gebruik van kunt maken. (verhuur is overigens niet verplicht).

Energie ausweis

181 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
202 kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
55
175
In 2009 gerenoveerd 3 kamerappartement nabij Winterberg 1
Referentie nummer: 12202
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1973
 
Woonoppervlakte 55 m2
Ligging: Medebach-Küstelberg
Plaats van object: Küstelberg
Perceel oppervlakte: 980 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 0
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Centraal
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: <5km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <10km

In 2009 gerenoveerd 3 kamerappartement nabij Winterberg 1 In 2009 gerenoveerd 3 kamerappartement nabij Winterberg 2 In 2009 gerenoveerd 3 kamerappartement nabij Winterberg 3

KüstelbergKüstelberg ligt ideaal, direct aan de helling van de Rothar. Het biedt zijn bezoekers een verzorgde gastronomie en culturele manifestaties zoals schuttersfeest, sportfeest, disco, kinderfeest en het Karneval. Voor liefhebbers van de sport luchtbuksschieten vinden jaarlijks twee voor iedereen open manifestaties in de schuttershal plaats. Tevens worden er wandelingen onder leiding van gidsen aangeboden, die de wandelaar dichterbij landschap en regionale cultuurgeschiedenis brengt.

omgeving