× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Leuke...

Leuke vakantiewoning in Heringhausen, Diemelsee

Deze leuke vakantiewoning staat in het dorpje Heringhausen, Diemelsee.

Omschrijving
Voor het huis heeft u de mogelijkheid uw auto te parkeren op uw eigen terrein. U loopt direct het "balkon" op van de woning, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de groene omgeving en de Diemelsee.
Via de hal komt u in de gang die toegang geeft tot alle vertrekken en de trap naar de slaapvertrekken in het tuinappartement. De gezellige L-vorimige woonkamer heeft een eetgedeelte met ouderwets Duitse hoekbank
en automatische rolluiken voor de openslaande deuren die uitkomen op het balkon. Er zit een kleine keuken tegenover de woonkamer, met daarnaast een moderne badkamer en een slaapkamer.

Via de trap komt u in het tuinappartement waar u een 2de moderne badkamer vindt met wasmachine en droger. Naast de badkamer zit de schuur vanwaar u gemakkelijk de ruime tuin in loopt.

Omgeving
De omgeving van de Diemelsee is een prachtige natuur, voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt een heerlijke plek om te verblijven. Daarnaast heeft de Diemelsee diverse mogelijkheden voor waterrecreatie
zoals de rondvaartboot, fluisterbootjes, roeibootjes en veel verschillende strandjes. Er is zelfs een apart strand speciaal voor honden.

Bijzonderheden
Het huis heeft een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en het balkon over de natuur en de Diemelsee, een plekje waar u 's avonds heerlijk tot rust komt na een inspannende dag.

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Leuke vakantiewoning in Heringhausen, Diemelsee 1
Referentie nummer: 12103
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar
 
Woonoppervlakte 80 m2
Ligging: Heringhausen
Plaats van object: DIEMELSEE
Perceel oppervlakte: 930 m2
Soort perceel: Pacht
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Elektriciteit
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 2
Kozijnen: Hout
Verwarming: Per kamer
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: 2
Tuin: West
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: 1-2km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: 1-2 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Leuke vakantiewoning in Heringhausen, Diemelsee 1 Leuke vakantiewoning in Heringhausen, Diemelsee 2 Leuke vakantiewoning in Heringhausen, Diemelsee 3

DiemelseeDiemelsee is een gemeente in de Duitse deelstaat Hessen, en maakt deel uit van het district Waldeck-Frankenberg. Diemelsee telt 5.028 inwoners. Tevens ligt hier de Diemelsee een stuwmeer in grensstreek van de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Hessen), ontstaan door de stuwdam, gebouwd in de periode 1912 tot 1924. Het stuwmeer ligt tussen Willingen en Marsberg.
Dit leuke plaatsje is gelegen in het hart van het gelijknamige natuurpark. Kenmerkend voor het natuurpark Diemelsee zijn de uitgestrekte loof- en naaldboomwouden, de heldere beekjes en de diep uitgesneden dalen. Op het kilometerslange Diemelsee meer kunt u prima zeilen en varen terwijl landrotten in de omgeving kunnen mountainbiken, fietsen en wandelen. In Diemelsee zelf zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden en restaurants.omgeving