× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Prachtig en...

Prachtig en rustig gelegen vrijstaand huis in Bleiwäsche

Beschrijving

Dit prachtige huis, zeer rustig gelegen bovenop een heuvel met weids uitzicht is volledig gemoderniseerd en voorzien van alle comfort voor een gezellige en comfortabele levensstijl. Er is een volledig omheind ruim terras/tuin op het zuiden. De groene haag, stenen omheining en grote coniferen zorgen voor genoeg privacy en voldoende schaduw in de zomer. Eenmaal binnen, sta je inde ruime hal, waar je links de kleine slaapkamer vindt. Rechtdoor kom je in de lichte woonkamer met mooi uitzicht vanuit elk raam. De woonkamer heeft een haard met glasplaat die volledig dicht kan en in de winter extra sfeer geeft. Tevens is er een badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Er is een fijn terras en met een klein trapje kom je achter het huis, waar je de ruime tuin van ca. 650 m vindt. Vanaf het hoger gelegen terras heb je een prachtig uitzicht over de mooie omgeving. Op de bovenverdieping met een overloop is een ruime slaapkamer.

Omgeving

Voor de woning beginnen de talrijke wandelpaden en ook fietsen en mountainbiken is populair in deze omgeving. Leuke steden in de buurt: Marsberg en Bad Wünnenberg en een heerlijk stuwmeer, de Aabachtalsperre.

Bijzonderheden

In 2022 is er een nieuwe pvc laminaatvloer gelegd, zijn er nieuwe meubels gekomen en is de verlichting vernieuwd. De cv ketel voor de verwarming hangt beneden in het souterrain, er zijn nieuwe radiatorknoppen geïnstalleerd en een nieuwe Durchlauferhitzer. Hier is ook de bijkeuken voor alle huishoudelijke zaken en gereedschap, een grote gootsteen, de grote vriezer en de nieuwe afwasmachine en wasmachine met werkblad erboven. Tevens vind je hier de sauna.

De huidige eigenaren hebben het huis kort in de verhuur gehad , juli en augustus 2023. De gemeente heeft aangegeven dat verhuur aan vakantiegasten in principe geen probleem is, echter altijd verstandig om dit zelf met de gemeente af te spreken. Naast het huis is er een schuur met opslagmogelijkheden. De tuin is volledig omheind.

Prijsgegevens

Verkoopprijs € 147.500,- k.k. incl. inventaris en keuken ter waarde van 15.000 euro
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57%  incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

366,6 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Prachtig en rustig gelegen vrijstaand huis in Bleiwäsche 1
Referentie nummer: 14086
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1930
 
Woonoppervlakte 74 m2
Ligging: Bad Wünnenberg-Bleiwäsche
Plaats van object: Bleiwäsche
Perceel oppervlakte: 721 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Gas
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Tegen vergoeding
Inventaris: Tegen vergoeding
Aantal verdiepingen: 2
Kozijnen: Hout
Verwarming: Centraal
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 147500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Prachtig en rustig gelegen vrijstaand huis in Bleiwäsche 1 Prachtig en rustig gelegen vrijstaand huis in Bleiwäsche 2 Prachtig en rustig gelegen vrijstaand huis in Bleiwäsche 3

Bad WünnenbergBad Wünnenberg is een stad en gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in de Kreis Paderborn. De gemeente telt 12.206 inwoners op een oppervlakte van 161,28 km². Het gemeentehuis staat te Fürstenberg. 

De gemeente ligt in een heuvelachtig gebied (hoogte tussen circa 270 en 480 meter boven zeeniveau), met vooral in de zuidelijke helft vrij veel bos. Ze ligt in een overgangsgebied tussen het Sauerland waar de zuidelijkst gelegen dorpen van Bad Wünnenberg eigenlijk al deel van uitmaken, en het Eggegebergte (oostelijk, richting Diemelstadt). Het noordoostelijke gedeelte van de gemeente, waar de bodem uit kalksteen bestaat, die met vruchtbare Löss bedekt is, wordt ook wel Sindfeld of Sintfeld genoemd.

Door Bad Wünnenberg zelf stroomt van zuidoost naar west de (bovenstrooms van het stadje Aa-Bach geheten) beek Afte, die bij Büren uitmondt in de Alme. Ten zuidoosten van Bad Wünnenberg en ten zuiden van Fürstenberg bevindt zich een stuwdam met stuwmeer (Aabachtalsperre).

Bad Wünnenberg is een  (Luftkurort) en een kuuroord speciaal voor Kneippkuren (Kneippkurort). Het stadje Bad Wünnenberg zelf bestaat uit een benedenstad en een iets zuidelijker gelegen bovenstad.omgeving