× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Prachtig gelegen...

Prachtig gelegen 2 kamerappartement in Nordenau

Prachtig gelegen 2 kamerappartement in Nordenau.

Beschrijving
Het appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementengebouw in het prachtige Kurort Nordenau. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht over het dal en de weg die door Nordenau voert. Het ruim opgezette appartement beschikt over een lange gang met toegang tot de slaapkamer, de badkamer en het aparte toilet. Aan het einde van de gang komt u in de woonkamer waar slim gebruik is gemaakt van een bed in de kast. De keuken is voorzien van 4 kookpitten, oven en koelkast en een voorraadkast achter de keuken. Het geheel is in jaren 70 stijl ingericht en is voor de "vintage" liefhebber compleet en van alle gemakken voorzien. Houdt u toch van wat modernere meubels, dan kunt u hier alles nieuw inrichten. Op de zolder van het gebouw is een algemene ruimte die door alle bewoners gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een wasmachine of extra opslag. In de kelder hebben alle eigenaren een eigen afsluitbare berging.

Omgeving
Nordenau is een prachtig Heilkurort onder de rook van Schmallenberg. Naast prachtige wandelpaden met mooie vergezichten, kunt u hier ook heerlijk mountainbiken en genieten van de lokale keuken. Zowel Schmallenberg als Winterberg is goed met de auto bereikbaar en mocht u in een bijzondere grot willen zitten, in Nordenau kunt u plaatsnemen in een grot met "helende" krachten met rechtsdraaiende energie, één van de 3 plekken op de hele wereld!

Bijzonderheden
Het appartement wordt u inclusief inventaris en keuken verkocht. Er hoort een berging bij het appartement en er is een algemeen verwarmd zwembad en sauna, wat zich in het naastgelegen gebouw bevindt. Het "Hausgeld" bedragt € 204,- per maand. Voor en achter het gebouw zijn algemene parkeerplaatsen. Verhuur van de woning aan vakantiegasten, is niet toegestaan.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 0,- k.k.
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

132,7 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Prachtig gelegen 2 kamerappartement in Nordenau 1
Referentie nummer: 13021
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1972
 
Woonoppervlakte 55 m2
Ligging: Schmallenberg-Nordenau
Plaats van object: Schmallenberg
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Kozijnen: Hout
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Zwembad: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: 1-2 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <5km

Prachtig gelegen 2 kamerappartement in Nordenau 1 Prachtig gelegen 2 kamerappartement in Nordenau 2 Prachtig gelegen 2 kamerappartement in Nordenau 3

SchmallenbergSchmallenberg is een gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het district Hoogsauerland. De stad telt 25.281 inwoners. Naburige steden zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Brilon en Winterberg. De bosrijke bergen rond Schmallenberg vormen een wandelgebied bij uitstek.

omgeving