× Sluit menu
Home > Woningaanbod > VERKOCHT gelegen...

VERKOCHT gelegen 3 kamerappartement in Schwalefeld

Dit prachtig gelegen 3 kamerappartement ligt boven op de berg aan een rustig en onverhard weggetje.

Beschrijving
Dit prachtig gelegen appartement heeft een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Hier vindt u rust en wandelplezier. U parkeert de auto nagenoeg voor de deur en loopt de stenen trap af naar de voordeur van het appartement (het grondstuk wordt alleen met de onderbuurman gedeeld). Binnen geeft de gang toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, gasten toilet en de sfeervolle woonkamer met open keuken en prachtige uitzicht. Het balkon is aan de zijkant van het appartement verlengd en vergroot. De woning beschikt over een houtkachel in de woonkamer en de badkamer wordt verwarmd doormiddel van elektrische vloerverwarming. De afgelopen jaren zijn er diverse renovatie werkzaamheden doorgevoerd. De meeste kozijnen zijn vervangen door kunststof exemplaren, het balkon is vergroot en voorzien van een onderhoudsvrij hekwerk, de badkamer is vernieuwd, er is een nieuwe vloer gelegd en het appartement is voorzien van een nieuwe keuken. Kortom een leuke woning welk zo te betrekken is.    

Omgeving
​De locatie van het appartement is uniek, op de berg, rustig gelegen en met een prachtig uitzicht. Ideaal voor de rustzoeker en wandelaar, maar ook zeer geschikt voor verhuur. Op loopafstand van het appartement ligt een goed restaurant, hierachter vindt u verschillende bos- wandelpaden die o.a. naar Willingen leiden. 

Bijzonderheden
​Een bijzonder appartement op een geweldige locatie.

Energie ausweis

289,5 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
187,6 kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
VERKOCHT gelegen 3 kamerappartement in Schwalefeld 1
Referentie nummer: 12419
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1960
 
Woonoppervlakte 68 m2
Ligging: Schwalefeld
Plaats van object: Schwalefeld
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Onbekend
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 0
Kozijnen: Kunststof
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Balkon: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: Onbekend%
 

VERKOCHT gelegen 3 kamerappartement in Schwalefeld 1 VERKOCHT gelegen 3 kamerappartement in Schwalefeld 2 VERKOCHT gelegen 3 kamerappartement in Schwalefeld 3

SchwalefeldSchwalefeld is een gemoedelijk dorpje gelegen in een prachtige heuvelachtige omgeving nabij Willingen. Het bekende ski-en kuuroord Willingen ligt op ongeveer 2.5 km van Schwalefeld. Hier is voor iedereen wat te beleven. 's zomers kunt u er bijvoorbeeld heerlijk (nordic) wandelen, rodelen en / of mountainbiken.
Ook kunt u er voor kiezen om een uitstapje te maken naar de verschillende prachtige dorpjes in de omgeving met haar vele vakwerkhuizen. Na een dagje genieten van de gezonde buitenlucht kunt u een heerlijk hapje en drankje nuttigen in één van de gezellige restaurantjes en cafeetjes.
Op loopafstand van Schwalefeld bevinden zich onder meer een skipiste, skischool en skiverhuur voor de winterdagen.


omgeving