× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Prachtig gelegen...

Prachtig gelegen vrijstaand huis in Brilon Wald

Rustig gelegen, aan een doodlopende straat

Beschrijving

Dit huis is perfect gelegen aan een doodlopende straat, waardoor u kunt genieten van rust en privacy met alleen bestemmingsverkeer. De ruime en lichte woonkamer met open keuken vormt het hart van de woning. Deze geweldige leefruimte biedt voldoende ruimte voor gezellig samenzijn met familie en vrienden. In de woonkamer vindt u een houtkachel, die voor een prettige warmte zorgt.Vanuit de open keuken komt u op het mooi aangelegde terras, waar u kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Het huis beschikt over vijf comfortabele slaapkamers, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor het hele gezin. Er zijn 2 badkamers en een Sauna met douche die samen zorgen voor het nodige comfort en gemak, zodat iedereen zijn eigen plekje kan hebben. Naast de leefruimtes biedt dit huis ook een kelder met veel opslagruimte, waar u uw spullen georganiseerd kunt bewaren. Een garage is ook aanwezig, voor uw auto of het opbergen van fietsen en andere benodigdheden. Dit vrijstaande huis in Brilon Wald is werkelijk een droom die uitkomt voor iedereen die op zoek is naar comfort, privacy en een prachtige omgeving.  

Omgeving

Brilon Wald is een schilderachtig stadje gelegen in het Sauerland tussen Brilon en Willingen. Het biedt verschillende toeristische attracties zoals het historische stadscentrum met zijn smalle straatjes en vakwerkhuizen. Hier vind je ook de St. Petrus en Andreas-kerk, een prachtig voorbeeld van gotische architectuur. Daarnaast is er het stadhuis, dat dateert uit de 14e eeuw en een interessante bestemming is voor geschiedenisliefhebbers. Voor natuurliefhebbers biedt Brilon Wald ook mooie wandel- en fietsroutes in de omliggende bossen en heuvels. Het is ook mogelijk om te genieten van activiteiten zoals paardrijden, vissen en zelfs paragliden in de omgeving. 

Bijzonderheden

Het huis in Brilon Wald heeft een aantal bijzonderheden die het vermelden waard zijn. Allereerst is de ligging van het huis heerlijk rustig, wat betekent dat je kunt genieten van een vredige omgeving. Daarnaast heeft het huis een kachel op olie die in 2013 is geïnstalleerd. Het huis is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het feit dat het huis is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas kan wijzen op een goede isolatie, wat gunstig is voor energiebesparing en het creëren van een comfortabele leefomgeving. Het kan ook geluidsoverlast van buitenaf verminderen. 

Prijsgegevens
Vraagprijs € 0,- k.k. 
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

344,5 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Prachtig gelegen vrijstaand huis in Brilon Wald 1
Referentie nummer: 13077
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1964
 
Woonoppervlakte 250 m2
Ligging: Brilon-Brilon-Wald
Plaats van object: Brilon-Wald
Perceel oppervlakte: 1000 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Gastenverblijf: Ja
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 3
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Centraal
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: 2
Garage: 1
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: 1-2 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Prachtig gelegen vrijstaand huis in Brilon Wald 1 Prachtig gelegen vrijstaand huis in Brilon Wald 2 Prachtig gelegen vrijstaand huis in Brilon Wald 3

BrilonBrilon is een gemeente en plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het district Hoogsauerland. De stad telt 26.335 inwoners. Naburige steden en gemeenten zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Lippstadt, Korbach, Meschede, Paderborn en Willingen.

Brilon heeft vele gebouwen waaraan nog af te lezen is dat deze stad vroeger veel welvaart kende, zoals één van de oudste raadhuizen van Duitsland alsmede de indrukwekkende Proosdijkerk. Aan het marktplein dat wordt omsingeld door schitterende gildenhuizen bevinden zich meerdere terrassen. Brilon heeft in cultuurhistorisch opzicht veel te bieden. Maar ook op het gebied van rust en natuur speelt de stad een grote rol. Zwart-wit vakwerk, mooie kerkjes en een historische fontein in de kernstad getuigen evenals de 16 dorpjes van een levendige geschiedenis.

omgeving