× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Prachtig gelegen,...

Prachtig gelegen, vrijstaand huis ca. 6 km van Willingen

Dit vrijstaande huis ligt in het rustige dorpje Brilon Wald op slechts 6 kilometer van Willingen verwijderd.

Beschrijving
Het huis ligt op een groot perceel eigen grond en heeft een heerlijk terras aan de achterzijde en een carport. Vanuit de hal komt u in alle vertrekken, op de begane grond vindt u een gasten toilet, de sfeervolle woonkamer, die verdeeld is over twee kamers, daarnaast vindt u er een ruime keuken met eethoek. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een badkamer en toegang tot de vlizozolder die geïsoleerd is. In het souterrain wat geheel betimmerd is, vindt u de wasmachine, een opslagruimte, de verwarmingsketel die nog goed functioneert, maar vanwege leeftijd vervangen moet worden.

Omgeving
Brilon Wald is een leuk dorp temidden van de prachtige Sauerlandse bossen. Er zijn vele prachtige wandelroutes vanuit het huis bereikbaar. Het ligt ook centraal tussen Brilon (leuke winkelstad met prachtige oude gebouwen), Willingen (veel toeristische attracties en skipistes) en Olsberg (saunalandschap en leuke evenementen). Kortom een mooi huis in een prachtige omgeving.

Bijzonderheden
Het is een vrijstaand huis wat goed onderhouden is. Het huis wordt gemeubileerd verkocht.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 0,- k.k.
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

253,3 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
282,3 kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Prachtig gelegen, vrijstaand huis ca. 6 km van Willingen 1
Referentie nummer: 12537
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar ca. 1961
 
Woonoppervlakte 150 m2
Ligging: Brilon-Wald
Plaats van object: Brilon-Wald
Perceel oppervlakte: 1139 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Onbekend
Soort verwarming: Gas
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Centraal
Parkeerplaats: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 

Prachtig gelegen, vrijstaand huis ca. 6 km van Willingen 1 Prachtig gelegen, vrijstaand huis ca. 6 km van Willingen 2 Prachtig gelegen, vrijstaand huis ca. 6 km van Willingen 3

BrilonBrilon is een gemeente en plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het district Hoogsauerland. De stad telt 26.335 inwoners. Naburige steden en gemeenten zijn onder andere Arnsberg, Bestwig, Lippstadt, Korbach, Meschede, Paderborn en Willingen.

Brilon heeft vele gebouwen waaraan nog af te lezen is dat deze stad vroeger veel welvaart kende, zoals één van de oudste raadhuizen van Duitsland alsmede de indrukwekkende Proosdijkerk. Aan het marktplein dat wordt omsingeld door schitterende gildenhuizen bevinden zich meerdere terrassen. Brilon heeft in cultuurhistorisch opzicht veel te bieden. Maar ook op het gebied van rust en natuur speelt de stad een grote rol. Zwart-wit vakwerk, mooie kerkjes en een historische fontein in de kernstad getuigen evenals de 16 dorpjes van een levendige geschiedenis.

omgeving