× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Prachtig gelegen,...

Prachtig gelegen, vrijstaand huis in Assinghausen

Dit vrijstaande huis met ruime woonkamer en prachtig uitzicht, ligt in het dorpje Assinghausen, tussen Olsberg en Winterberg.
 
Beschrijving
Het huis ligt aan een rustig straatje, waar alleen bestemmingsverkeer rijdt. De auto kan in de garage of voor de deur geparkeerd worden. Binnen komt u in de hal, vanwaar u toegang heeft tot de ruime woonkamer en de keuken. De woonkamer heeft een (draaibare) houtkachel en is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. Tevens is er een inpandig balkon met mooi uitzicht over de omgeving. Er is een voorraadkamer die ook toegang tot de garage heeft. Op de gehele begane grond is vloerverwarming. ​Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 2 met groot balkon op het zuiden en 2 badkamers, waarvan 1 nieuw gebouwd en modern. Via de trap naar beneden, komt u in de ketelruimte met toegang tot een opslagruimte ter grootte van de garage.
Omdat het huis tegen de heuvel gebouwd is, is het appartement in de benedenverdieping voorzien van een terras. Dit appartement heeft een eigen toegang en is voorzien van een gang met toegang tot de woonkamer en inpandig balkon, 2 slaapkamers, een badkamer, kleine keuken (gemoderniseerd). Dit appartement voor 4-6 personen, wordt regelmatig door vakantiegasten gehuurd.
In de kelder van het hoofdhuis is nog een mogelijkheid om wat te creëren, het is goed toegankelijk en schoon, maar er is nooit wat mee gedaan.
 
Omgeving
​Assinghausen ligt tussen Olsberg en Winterberg en heeft een kleine supermarkt, bar en restaurant. In Olsberg is Aqua Olsberg, een heerlijk sauna complex en in Winterberg kan men natuurlijk heerlijk skiën, eten en winkelen.
 
Bijzonderheden
Het is een mooi en degelijk huis met veel ruimte om met de hele familie te verblijven. Tevens is het mogelijk het appartement onderin het huis, los te verhuren.

Energie ausweis

138,9 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Prachtig gelegen, vrijstaand huis in Assinghausen 1
Referentie nummer: 12287
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1982
 
Woonoppervlakte 203 m2
Ligging: Olsberg-Assinghausen
Plaats van object: Assinghausen
Perceel oppervlakte: 650 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Gas
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 14
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 3
Kozijnen: Hout
Verwarming: Centraal
Houtkachel: Ja
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Garage: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: Onbekend%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <10km

Prachtig gelegen, vrijstaand huis in Assinghausen 1 Prachtig gelegen, vrijstaand huis in Assinghausen 2 Prachtig gelegen, vrijstaand huis in Assinghausen 3

OlsbergOlsberg is een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het district Hoogsauerland. De stad telt ruim 15.000 inwoners, naburige steden zijn onder andere Arnsberg, Bestwig en Brilon. Meer dan 50 bergen verrijzen rondom de vakantieplaats en vormen een adembenemend mooi panorama. Samen met de natuurparken “Arnsberger Wald” en “Diemelsee” vormen de stad Olsberg en haar 12 deelgemeenten: Antfeld, Assinghausen, Bigge, Bruchhausen, Brunskappel, Elleringhausen, Elpe/Heinrichsdorf, Gevelinghausen, Helmeringhausen, Olsberg, Wiemeringhausen en Wulmeringhausen, een eenheid.
Zwart-witte vakwerkhuizen en historische kastelen, bossen, weilanden, rivieren, rotsen die zich tot een natuurschouwspel samenvoegen en al naar gelang het jaargetijde in briljant groen of stralend wit verschijnen. Zo afwisselend als de natuur, zo zijn ook de mogelijkheden om van deze te genieten. Rust en stilte tijdens het wandelen, sportief met de mountainbike of avontuurlijk met de familie.

omgeving