× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Ruim 4 kamer...

Ruim 4 kamer appartement in Schwalefeld met mooi uitzicht

Dit ruime 4 kamerappartement is gelegen in het gezellige dorpje Schwalefeld op slechts enkele minuten van Willingen. Het appartement is gelegen in een gebouw met nog 3 andere appartementen en vanaf het op het zuiden gelegen balkon heeft u een prachtig uitzicht over het dorp.
 
De indeling is als volgt, u komt het appartement binnen via het algemene trappenhuis en loopt zo de gang van het appartement in. Aan weerszijden van de gang bevinden zich slaapkamers (in totaal 3) en de badkamer. Aan het einde van de gang loopt u de woonkamer in, met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het brede balkon. Boven het appartement is een grote zolder, de huidige eigenaren hebben hun recht op de kleine berging beneden opgegeven, om zo het alleenrecht van de zolder te krijgen. Op de zolder is voldoende ruimte om nog 2 of 3 slaapkamers en eventueel een badkamer te creëren. U zou er dan voor kunnen kiezen om de kleinste slaapkamer op de begane grond op te offeren om daar een vaste wenteltrap naar zolder te maken. Er hoort een parkeerplaats bij het appartement.

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Ruim 4 kamer appartement in Schwalefeld met mooi uitzicht 1
Referentie nummer: 12107
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1980
 
Woonoppervlakte 65 m2
Ligging: Willingen-Schwalefeld
Plaats van object: Schwalefeld
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 2
Kozijnen: Hout
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: 1
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: 1-2 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <10km

Ruim 4 kamer appartement in Schwalefeld met mooi uitzicht 1 Ruim 4 kamer appartement in Schwalefeld met mooi uitzicht 2 Ruim 4 kamer appartement in Schwalefeld met mooi uitzicht 3

SchwalefeldSchwalefeld is een gemoedelijk dorpje gelegen in een prachtige heuvelachtige omgeving nabij Willingen. Het bekende ski-en kuuroord Willingen ligt op ongeveer 2.5 km van Schwalefeld. Hier is voor iedereen wat te beleven. 's zomers kunt u er bijvoorbeeld heerlijk (nordic) wandelen, rodelen en / of mountainbiken.
Ook kunt u er voor kiezen om een uitstapje te maken naar de verschillende prachtige dorpjes in de omgeving met haar vele vakwerkhuizen. Na een dagje genieten van de gezonde buitenlucht kunt u een heerlijk hapje en drankje nuttigen in één van de gezellige restaurantjes en cafeetjes.
Op loopafstand van Schwalefeld bevinden zich onder meer een skipiste, skischool en skiverhuur voor de winterdagen.


omgeving