× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Ruim familiehuis...

Ruim familiehuis aan de rand van het Sauerland

Dit gezellige familiehuis vindt u in de omgeving van Hallenberg en Winterberg. Het huis is in een goede staat, wat redelijk uniek is in deze prijsklasse. Van de twee badkamers is er 1 recentelijk vernieuwd. Dit huis is ook ideaal voor mensen die extra ruimte bij hun huis zoeken. Aan de rechter zijde van het huis is een grote schuur welk zeer geschikt is voor b.v. stalling van een boot, caravan of camper. De c.v. is zo goed als nieuw.
 

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Ruim familiehuis aan de rand van het Sauerland 1
Referentie nummer: 11039
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1913
 
Woonoppervlakte 130 m2
Ligging: Bromskirchen
Plaats van object: Bromskirchen
Perceel oppervlakte: 611 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 8
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: 2
Garage: 2
Tuin: Zuid
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: Onbekend%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: 2-5 km
Afstand tot bushalte: 2-5 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: < 25km

Ruim familiehuis aan de rand van het Sauerland 1 Ruim familiehuis aan de rand van het Sauerland 2 Ruim familiehuis aan de rand van het Sauerland 3

HallenbergHallenberg is met haar 4700 inwoners de zuidelijkste stad in Hochsauerlandkreis. Hallenberg ligt in de oostelijke uitlopers van het Rothaargebergte aan de Nuhne en de Breiten Struth, waar zich het natuurgebied Nuhnewiesen bevindt. Dankzij haar gunstige ligging schijnt in Hallenberg de zon vaker en eenvoudigweg meer dan elders. De stad Hallenberg zelf kan op een wisselvallige geschiedenis van meer dan 775 jaar terugkijken. Zij het onder het Keulse Aartsbisschopschap, het Hertogdom Westfalen of zelfs na een overgangstijd onder de Hessische regering, voordat ze vanaf 1826 tot het Pruisische koningsrijk behoorde. Met zijn deelgemeenten Hesborn, Liesen en Braunshausen is Hallenberg één van de mooiste plekjes in Hochsauerland. Vanaf de Hallenberger Hausbergen, de Bollerberg (757,3 m), de Heidekopf (703,8 m) en de Ziegenhelle (816 m) heeft men een uniek uitzicht op zowel Sauer- en Siegerland alsook op Hessen. Aan bezienswaardigheden heeft het kleine Hallenberg in zuid Sauerland ook veel te bieden. Bijvoorbeeld het historische Backhaus uit 1600, de Pfarrerkirche St. Heribert uit 13e eeuw of de Unterkirche uit 1120. Ook behoort de Freilichtbühne, die zomers vele bezoekers aantrekt, daartoe.

omgeving