× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Rustig gelegen...

Rustig gelegen bouwperceel in Bömighausen

Beschrijving

Op dit prachtig gelegen bouwperceel kunt u een mooi woonhuis bouwen. Een woonhuis voor vaste bewoning of eigen gebruik als vakantiehuis, maar verhuur aan vakantiegasten is in dit gedeelte van Bömighausen niet toegestaan. 

Het perceel is ca. 724 m² groot en is volledig ontsloten, dit betekent dat gas, water en electra tot aan het perceel liggen en het alleen nog op het perceel aangesloten hoeft te worden.

Laat u verleiden door het rustig gelegen perceel met wandelpaden aan het einde van de straat en toch heel centraal, tussen Willingen en Korbach.

Omgeving

Een super rustige gelegen perceel met wandelpaden voor de deur. In Bömighausen vindt u veel natuur en een gezellige gemeenschap en de toeristisch interessante wintersportplaats Willingen ligt op slechts enkele autominuten verwijderd en heeft een hoop te bieden, er zijn supermarkten, winkels, scholen, artsen, veel toeristische attracties en steden als Korbach en Brilon liggen op een half uur verwijderd.

Bijzonderheden

Het is een bouwperceel waar alleen huizen voor vaste bewoning zijn toegestaan, dus vaste verhuur of eigen gebruik, maar verhuur aan vakantiegasten is niet toegestaan.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 67.500,- k.k.  
Kosten koper:
6% overdrachtsbelasting
€ 2.975,- incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

n.v.t. kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Rustig gelegen bouwperceel in Bömighausen 1
Referentie nummer: 14127
Soort object: Nieuw bouw
Type woning: Bouwperceel
Bouwjaar
 
Woonoppervlakte m2
Ligging: Willingen-Bömighausen
Plaats van object: Bömighausen
Perceel oppervlakte: 724 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Onbekend
Soort verwarming: Onbekend
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Prijs € 67500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <10km

Rustig gelegen bouwperceel in Bömighausen 1 Rustig gelegen bouwperceel in Bömighausen 2 Rustig gelegen bouwperceel in Bömighausen 3

WillingenWillingen is één van de meest idyllische plaatsjes van het Hochsauerland. In het levendige dorpje is veel te zien en te beleven en het is een zeer populaire bestemming bij toeristen. Het ligt in een heuvelachtig landschap met leuke dorpjes met vele vakwerkhuizen in de omgeving en dat alles op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens! Het stadsgezicht van Willingen wordt bepaald door vakwerkhuizen, leuke bistro's en winkeltjes. Willingen, een gemeente in de Duitse deelstaat Hessen, die deel uitmaakt van het district Waldeck-Frankenberg en 6.241 inwoners telt. Een plaats die zich inmiddels ook ontwikkeld heeft tot een mekka voor mountainbike-freaks en verder beschikt over tal van andere faciliteiten, zoals een lagune-avonturenbad, een ijssporthal, een skate- en tennisbaan en een sprookjes- annex wildpark.

In de winter is Willingen geliefd bij wintersporters en het is jaarlijks gastheer van een internationaal schansspringtoernooi, dit evenement trekt duizenden belangstellenden. Met meer dan 170 verschillende loipen met een totale lengte van ruim 1.300 kilometer wordt deze plaats vaak aangeduid als de ultieme winterbestemming voor langlaufers. Hoewel de maximale hoogte nog geen 900 meter is, trekt Willingen eveneens veel skiërs en snowboarders aan vanwege de grote variatie aan afdalingen.

omgeving