× Sluit menu
Home > Woningaanbod > VERKOCHT Leuk 2...

VERKOCHT Leuk 2 kamer appartement in Willingen

Dit nette appartement ligt op een rustige locatie in het Strycktal. Een van de bijzondere kenmerken van dit appartement is het zeer ruime balkon welk op het zuiden en westen gericht is. De staat is van buiten goed, van binnen is het gedateerd maar wel verzorgd. Via de hal komt u in de slaapkamer met inbouwkasten, de badkamer en de woonkamer. De keuken grenst direct aan de woonkamer, naast de ingang naar de keuken is de toegang tot het ruime balkon.

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
VERKOCHT Leuk 2 kamer appartement in Willingen 1
Referentie nummer: 11056
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1980
 
Woonoppervlakte 49 m2
Ligging: Willingen-Upland
Plaats van object: Willingen Upland
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 0
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Voldoende
Parkeerplaats: 1
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: Onbekend%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: 1-2 km
Afstand tot bushalte: 1-2 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <10km

VERKOCHT Leuk 2 kamer appartement in Willingen 1 VERKOCHT Leuk 2 kamer appartement in Willingen 2 VERKOCHT Leuk 2 kamer appartement in Willingen 3

WillingenWillingen is één van de meest idyllische plaatsjes van het Hochsauerland. In het levendige dorpje is veel te zien en te beleven en het is een zeer populaire bestemming bij toeristen. Het ligt in een heuvelachtig landschap met leuke dorpjes met vele vakwerkhuizen in de omgeving en dat alles op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens! Het stadsgezicht van Willingen wordt bepaald door vakwerkhuizen, leuke bistro's en winkeltjes. Willingen, een gemeente in de Duitse deelstaat Hessen, die deel uitmaakt van het district Waldeck-Frankenberg en 6.241 inwoners telt. Een plaats die zich inmiddels ook ontwikkeld heeft tot een mekka voor mountainbike-freaks en verder beschikt over tal van andere faciliteiten, zoals een lagune-avonturenbad, een ijssporthal, een skate- en tennisbaan en een sprookjes- annex wildpark.

In de winter is Willingen geliefd bij wintersporters en het is jaarlijks gastheer van een internationaal schansspringtoernooi, dit evenement trekt duizenden belangstellenden. Met meer dan 170 verschillende loipen met een totale lengte van ruim 1.300 kilometer wordt deze plaats vaak aangeduid als de ultieme winterbestemming voor langlaufers. Hoewel de maximale hoogte nog geen 900 meter is, trekt Willingen eveneens veel skiërs en snowboarders aan vanwege de grote variatie aan afdalingen.

omgeving