× Sluit menu
Home > Woningaanbod > VERKOCHT Ruim 2...

VERKOCHTRuim 2 kamerappartement in Olsberg-Antfeld

Een kleinschalig appartementengebouw met in totaal 8 appartementen in Olsberg-Antfeld.

Beschrijving
Het appartement ligt op de bovenste verdieping van het gebouw en is opgedeeld in een brede gang die toegang geeft tot alle vertrekken. Direct links komt u in de keuken, welke nagenoeg leeg wordt opgeleverd, de kamer ernaast kan gebruikt worden als slaapkamer. Bij binnenkomst direct rechts komt u in de badkamer met bad, wastafel en toilet, er is nog een kleine ruimte voor de badkamer, waar een toilet gemaakt kan worden. Naast de badkamer is de kamer die als woonkamer gebruikt zou kunnen worden. Naast de ingangsdeur is een deur met daarachter een trap naar de zolder, hier is geen stahoogte, maar het dak is wel geïsoleerd en is droog. De ruimte is volgens de splitsingsakte toegewezen aan deze woning. Het gebouw wordt verwarmd met olie, ketel komt uit 1989.

Omgeving
Antfeld is een klein, maar sfeervol dorp behorend bij Olsberg. Zowel Olsberg ca. 6 autominuten, als Brilon ca. 10 autominuten zijn leuke steden en bieden veel vertier, denk hierbij aan Aqua-Olsberg (saunalandschap), diverse evenementen, prachtig wandelgebied en goede restaurants. Willingen en Winterberg zijn te bereiken binnen 30 autominuten.

Bijzonderheden
De vereniging van eigenaren komt jaarlijks bijeen en er wordt jaarlijks onderhoud aan het pand uitgevoerd. In de woning moet nog wat geïnvesteerd worden (denk aan keuken en inrichting van de kamers, afwerking van de wanden en aanleg nieuwe satelietschotel). In het huis zijn enkele woningen vast verhuurd of er wonen eigenaren zelf. Bij de woning hoort een parkeerplaats.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 0,- k.k.
Kosten koper:
6% overdrachtsbelasting
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

€ 2.500 excl. 19% BTW makelaarsprovisie

Energie ausweis

kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
VERKOCHTRuim 2 kamerappartement in Olsberg-Antfeld 1
Referentie nummer: 12507
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1952
 
Woonoppervlakte 56 m2
Ligging: Olsberg-Antfeld
Plaats van object: OLSBERG
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Ja
Op bergen: Ja
Kamers 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Aantal verdiepingen: 2
Kozijnen: Hout
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Matig
Parkeerplaats: Ja
Tuin: West
Prijs € 0,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: < 25km
Afstand tot golfbaan: <10km

VERKOCHTRuim 2 kamerappartement in Olsberg-Antfeld 1 VERKOCHTRuim 2 kamerappartement in Olsberg-Antfeld 2 VERKOCHTRuim 2 kamerappartement in Olsberg-Antfeld 3

OlsbergOlsberg is een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het district Hoogsauerland. De stad telt ruim 15.000 inwoners, naburige steden zijn onder andere Arnsberg, Bestwig en Brilon. Meer dan 50 bergen verrijzen rondom de vakantieplaats en vormen een adembenemend mooi panorama. Samen met de natuurparken “Arnsberger Wald” en “Diemelsee” vormen de stad Olsberg en haar 12 deelgemeenten: Antfeld, Assinghausen, Bigge, Bruchhausen, Brunskappel, Elleringhausen, Elpe/Heinrichsdorf, Gevelinghausen, Helmeringhausen, Olsberg, Wiemeringhausen en Wulmeringhausen, een eenheid.
Zwart-witte vakwerkhuizen en historische kastelen, bossen, weilanden, rivieren, rotsen die zich tot een natuurschouwspel samenvoegen en al naar gelang het jaargetijde in briljant groen of stralend wit verschijnen. Zo afwisselend als de natuur, zo zijn ook de mogelijkheden om van deze te genieten. Rust en stilte tijdens het wandelen, sportief met de mountainbike of avontuurlijk met de familie.

omgeving