× Sluit menu
Home > Woningaanbod > VERKOCHT Sfeervol...

VERKOCHT Sfeervol 3 kamer appartement in Küstelberg

Een gezellig appartement geschikt voor eigen gebruik in combinatie met verhuur.

Beschrijving
Het appartement bevindt zich op de begane grond van een in totaal 7 appartemententellend gebouw. Bij binnenkomst in het gebouw, vindt u de deur van uw appartement meteen rechts. Het appartement beschikt over een kleine hal met ruimte voor jassen, daarnaast geeft de hal toegang tot de badkamer met douche, toilet en wastafel, hier is ook een wasmachine aansluiting. De ruime L-vormige woonkamer is sfeervol ingericht en voorzien van een complete open keuken. De gezellige zithoek staat voor het ruime balkon met uitzicht over de gemeenschappelijke tuin en het achterliggende bos. Er zijn 2 slaapkamers in het appartement, beide voorzien van 2 boxspringbedden.

Omgeving
Het gebouw ligt aan de rand van het dorpje Küstelberg, aan een rustige straat, die overgaat in een wandelpad het bos in. U wandelt dus vanuit uw appartement zo het bos in. Küstelberg ligt centraal in het Sauerland, op slechts 8km van Winterberg en Medebach en 15km van Willingen. Er is een grote diversiteit aan wandel- en mountainbikepaden en in het dorp is een skipiste met skihütte die verder het gehele jaar in de weekenden geopend is voor koffie, gebak en een kleine maaltijd.

Bijzonderheden
Het appartement wordt naast eigengebruik ook verhuurd, dit is geen verplichting, maar dekt wel de maandelijkse kosten. De gemeenschappelijke tuin is voorzien van gras en bloemen en planten langs de kant en er staan 2 picknicktafels. Bij de woning hoort een algemene parkeerplaats. In het maandelijkse "Hausgeld" zit een voorschot water en verwarming, tevens wordt er gereserveerd voor klein en groot onderhoud.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 0,- is verkocht
Kosten koper:
6,5% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

180,5 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
201,6 kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
VERKOCHT Sfeervol 3 kamer appartement in Küstelberg 1
Referentie nummer: 12541
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Appartement
Bouwjaar 1973
 
Woonoppervlakte 55 m2
Ligging: Medebach-Küstelberg
Plaats van object: Küstelberg
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Aantal verdiepingen: 0
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Prijs € 72500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <10km

VERKOCHT Sfeervol 3 kamer appartement in Küstelberg 1 VERKOCHT Sfeervol 3 kamer appartement in Küstelberg 2 VERKOCHT Sfeervol 3 kamer appartement in Küstelberg 3

KüstelbergKüstelberg ligt ideaal, direct aan de helling van de Rothar. Het biedt zijn bezoekers een verzorgde gastronomie en culturele manifestaties zoals schuttersfeest, sportfeest, disco, kinderfeest en het Karneval. Voor liefhebbers van de sport luchtbuksschieten vinden jaarlijks twee voor iedereen open manifestaties in de schuttershal plaats. Tevens worden er wandelingen onder leiding van gidsen aangeboden, die de wandelaar dichterbij landschap en regionale cultuurgeschiedenis brengt.

omgeving