× Sluit menu
Home > Woningaanbod > VERKOCHT huis met...

VERKOCHT huis met appartementen en dubbele garage

Prachtig gelegen vrijstaand huis met B&B mogelijkheden

Beschrijving
Er zijn 3 appartementen in het huis. Appartement Birke heeft de beschikking over een woon-/slaapkamer, keuken en badkamer. Appartement Eiche beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Appartement Wanderer is als geheel af te sluiten of als losse kamers te verhuren, het zijn 3 slaapkamers en op de gang een gasten toilet en 2 badkamers. De keuken in ontspanningskamer kan door deze gasten gebruikt worden.

Omgeving
De Edersee is een prachtig natuurgebied, waar naast fantastische wandel-/fietspaden ook veel waterrecreatie aangeboden wordt. 

Bijzonderheden
De huidige eigenaar heeft het huis in de afgelopen jaren (2013-2016) liefdevol gerenoveerd, maar moest om gezondheidsredenen ophouden. Het huis is geïsoleerd, er is een drainage aangelegd vanaf de voordeur tot aan de zuid-oost gevelmuur. De buitenwand begane grond is voorzien van een nieuwe afwerking. De stroomleiding van het oude gedeelte is vervangen tot in het dak en de verdeling van de stroom is van het dak naar de kelder verlegd. Elke van de drie appartementen is van een eigen stroomaansluiting/meter voorzien. De overige ruimtes hebben de oude stroomverdeling maar met nieuwe schakelaars en aardlekschakelaar en nieuwe zekeringen. Op 5 ramen na zijn alle ramen vervangen in 2014/15 met dubbelglas. Een groot deel van de afvoerpijpen in de kelder en die van appartement Buche en van de keuken van appartement Eiche zijn vernieuwd. Ook is er een ontkalkingsinstallatie ingebouwd. De buitentrap die vanuit het huis naar de tuin ging is verlegd en van licht voorzien. Er is meteen een nieuw terras aangelegd. Het buitenbereik onder het balkon is gesaneerd en vergroot en de betonnenbodem is met klinkers ingelegd. In de grote garage is een muur met deur geplaatst waarachter de afvalbakken en tuingereedschap staat. De Energieausweis is van 2013 (voor de isolatiewerkzaamheden). De oliekachel is in 2004 vernieuwd.

Energie ausweis

296 kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
VERKOCHT huis met appartementen en dubbele garage 1
Referentie nummer: 12438
Soort object: Bestaande bouw
Type woning: Woonhuis
Bouwjaar 1936
 
Woonoppervlakte 230 m2
Ligging: Waldeck
Plaats van object: Waldeck
Perceel oppervlakte: 943 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Dubbel glas
Soort verwarming: Olie
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Kamers 11
Slaapkamers: 6
Badkamers: 4
Gastenverblijf: Ja
Keuken inclusief: Ja
Inventaris: Ja
Kozijnen: Kunststof
Verwarming: Centraal
Water voorziening: Openbaar
Staat van het object: Goed
Parkeerplaats: Ja
Garage: Ja
Tuin: Zuid
Balkon: Ja
Berging/ Schuur: Ja
Prijs € 0,-
Kosten koper: Onbekend%
 
Afstand tot dorp: <1km
Afstand tot treinstation: >5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <5km
Afstand tot skipiste: <10km
Afstand tot golfbaan: <5km

VERKOCHT huis met appartementen en dubbele garage 1 VERKOCHT huis met appartementen en dubbele garage 2 VERKOCHT huis met appartementen en dubbele garage 3

omgeving