× Sluit menu
Home > Woningaanbod > Zelf bouwen op...

Zelf bouwen op dit prachtig gelegen perceel met mooi uitzicht

Een rustig gelegen bouwperceel, aan het bos met prachtig uitzicht over de piste van Willingen.

Beschrijving

Op dit prachtig gelegen bouwperceel kunt u een mooi woonhuis bouwen. Een woonhuis voor vaste bewoning, helaas is in dit gedeelte van Willingen een vakantiehuis niet toegestaan. 

Het perceel is ca. 1000 m² groot en is volledig ontsloten, dit betekent dat gas, water en electra tot aan het perceel liggen en het alleen nog op het perceel aangesloten hoeft te worden.

Laat u verleiden door het prachtige uitzicht en de rustige liggen, maar toch niet ver van het centrum van Willingen vandaan.

Omgeving

Het perceel is het laatste perceel aan de straat, welke in het bos met een keerplek eindigt. Een super rustige gelegen perceel met wandelpaden voor de deur. Willingen heeft een hoop te bieden, er zijn supermarkten, winkels, scholen, artsen, veel toeristische attracties en steden als Olsberg en Brilon liggen op een paar autominuten verwijderd.

Bijzonderheden

Het is een bouwperceel waar alleen huizen voor vaste bewoning zijn toegestaan, dus vaste verhuur of eigen gebruik, maar verhuur aan vakantiegasten is niet toegestaan.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 199.500,- k.k.  
Kosten koper:
6% overdrachtsbelasting
3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Energie ausweis

n.v.t. kWh/(m²·a)
Energieverbruik
 • 0
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
 • 125
 • 150
 • 175
 • 200
 • 225
 • >250
kWh/(m²·a)
Primaire energievraag
Zelf bouwen op dit prachtig gelegen perceel met mooi uitzicht 1
Referentie nummer: 14019
Soort object: Nieuw bouw
Type woning: Bouwperceel
Bouwjaar
 
Woonoppervlakte m2
Ligging: Willingen
Plaats van object: Willingen Upland
Perceel oppervlakte: 1047 m2
Soort perceel: Eigendom
Soort glas: Onbekend
Soort verwarming: Onbekend
Uitzicht: Boven gemiddeld
Op bergen: Ja
Prijs € 199500,-
Kosten koper: 11%
 
Afstand tot dorp: 1-2km
Afstand tot treinstation: 2-5 km
Afstand tot bushalte: <1 km
Afstand tot vliegveld: >25km
Afstand tot zee: >25km
Afstand tot meer: <10km
Afstand tot skipiste: <5km
Afstand tot golfbaan: <5km

Zelf bouwen op dit prachtig gelegen perceel met mooi uitzicht 1 Zelf bouwen op dit prachtig gelegen perceel met mooi uitzicht 2 Zelf bouwen op dit prachtig gelegen perceel met mooi uitzicht 3

WillingenWillingen is één van de meest idyllische plaatsjes van het Hochsauerland. In het levendige dorpje is veel te zien en te beleven en het is een zeer populaire bestemming bij toeristen. Het ligt in een heuvelachtig landschap met leuke dorpjes met vele vakwerkhuizen in de omgeving en dat alles op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens! Het stadsgezicht van Willingen wordt bepaald door vakwerkhuizen, leuke bistro's en winkeltjes. Willingen, een gemeente in de Duitse deelstaat Hessen, die deel uitmaakt van het district Waldeck-Frankenberg en 6.241 inwoners telt. Een plaats die zich inmiddels ook ontwikkeld heeft tot een mekka voor mountainbike-freaks en verder beschikt over tal van andere faciliteiten, zoals een lagune-avonturenbad, een ijssporthal, een skate- en tennisbaan en een sprookjes- annex wildpark.

In de winter is Willingen geliefd bij wintersporters en het is jaarlijks gastheer van een internationaal schansspringtoernooi, dit evenement trekt duizenden belangstellenden. Met meer dan 170 verschillende loipen met een totale lengte van ruim 1.300 kilometer wordt deze plaats vaak aangeduid als de ultieme winterbestemming voor langlaufers. Hoewel de maximale hoogte nog geen 900 meter is, trekt Willingen eveneens veel skiërs en snowboarders aan vanwege de grote variatie aan afdalingen.

omgeving